27 Ekim 2014 Pazartesi

Korsan ve Deniz Kızı

Merhabalar...







Korsan ve Deniz kızıyla tanıştırayım sizleri ... Korsanı amigurumiye yeni başlayan bi arkadaşım ördü ben ufak tefek düzeltmelerini yaptım çokta beğendim :) 

Deniz kızı çok çok özel bi arkadaşıma sevgili Nihan Amigurumi Cenneti doğum günü için özel tasarladım . Yaparken çokta heyecanlandım beğenir beğenmez derken eline ulaştı beğendim dedi ama bilmem artık :P  Kerime sağolsun çok büyük yardımları oldu yaparken gizli gizli kulis yaptık Nihancığım kusura bakma canım senden gizli iş çevirdik :D Büyük bi heyecanla hazırlandık bu doğum gününe yine Doğum Günün Kutlu olsun canım benim sağlık mutlu huzurlu yıllar yaşlar senin olsun öpüldün... :D :D :D

23 Ekim 2014 Perşembe

Dart Ödülü Almışımmmm ..:D

Merhabalar...

Hiç yapmadığım bişey sanırım bir güne iki post yazmak. Minik Cadı bana Dart ödülü vermiş elbetteki büyük bir zavkle kabul ettim .



Ama bu ödülü almanın bazı kuralları var.
1-Ödülün fotoğrafını yayınlamak
2-Size ödül veren blogun bağlantısını eklemek
3-15 bloga ödülü dağıtmak

bana ödül veren minik cadı

ve ödüller 


en az kısmı yeter sanırım :)
başarıyla tamamlanmıştır ...




Bay Tavşan :)

Merhabalar...

Eveettt uzun ara vermiştim ya o arayı kapatmak lazım değilmi :) Kızımıza arkadaş tavşi ördüm çift olarak pek uyumlular :)


17 Ekim 2014 Cuma

Bayan Tavşan

Merhabalar ...

Yeniden örgülerime döndüm sanırım ilginç bi hevesle örüyorum. Bu tavşanı bi sene kadar önce başlamıştım fakat devamı gelmedi kısmet bugüne bitermekmiş :) Çok yakında bi arkadaş daha geliyo ...




10 Ekim 2014 Cuma

Mor Elbiseli Bebek :D

Merhabalar...

Uzun bi aradan sonra ördüm bu cici kızı. Bu sefer ipim değişikti flora yla ördüm o yüzden sanırım biraz fark geliyo gözüme :)